Πανηγυρίζουν οι ναοί του Αγίου Ραφαήλ στη Μαγνησία

Όλα τα νέα
e-thessalia.gr
2021-05-02 19:19:35

Την μνήμη των Αγίων Νεοφανών Αγίων Ραφαήλ, Νικολάου και Ειρήνης πανηγυρίζει η Εκκλησία την Τρίτη του Πάσχα (4/5).  Στη Μητρόπολη Δημητριάδος πανηγυρίζουν οι Ιεροί Ναοί:

Αγίου Ραφαήλ Βόλου

Την παραμονή της γιορτής θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός. Ανήμερα της γιορτής θα τελεστεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία.

Αγίου Ραφαήλ Νέας Αγχιάλου

Την παραμονή της γιορτής θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός. Ανήμερα της εορτής θα τελεστεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία, από τον Μητροπολίτη Δημητριάδος κ. Ιγνάτιο.Η Θεία Λειτουργία θα μεταδοθεί απ’ ευθείας από τον τηλεοπτικό σταθμό astra, τον Ρ/Σ «Ορθόδοξη Μαρτυρία» και το κανάλι της Ιεράς Μητροπόλεως στο youtube.

Την ίδια ημέρα θα εορταστεί η Ανακομιδή των Ιερών Λειψάνων του Αγίου Αθανασίου του Μεγάλου, Πατριάρχου Αλεξανδρείας. Στην  Μητρόπολη πανηγυρίζουν οι κάτωθι Ιεροί Ναοί:

Αγίου Αθανασίου Άλλης Μεριάς
Την παραμονή της γιορτής θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός  και ανήμερα θα τελεστεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Πρωτ. Νικολάου Νασιώκα, ο οποίος θα ομιλήσει.

Αγίου Αθανασίου στα Αστέρια Αγριάς
Την παραμονή της γιορτής θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, μετ’ αρτοκλασίας και Θείου Κηρύγματος. Ανήμερα θα τελεστεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία.

Αγίου Αθανασίου Βελεστίνου
Την παραμονή της γιορτής θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, μετ’ αρτοκλασίας και Θείου Κηρύγματος. Ανήμερα της εορτής θα τελεστεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία.



Ζαγορά Πήλιο