Εντυπωσιασμένοι Ισραηλινοί από το Πήλιο (photos)

Όλα τα νέα
e-thessalia.gr
2017-08-30 09:55:50
Εντυπωσιασμένοι Ισραηλινοί από το Πήλιο (photos)

Μια πτήση που τίποτα δεν προϊδέαζε για την επιτυχία της, «έφερε» στο Πήλιο μέσα σε χρονικό διάστημα ενός μήνα 500 Ισραηλινούς. Το δρομολόγιο Tel Aviv – Volos – Tel Aviv ολοκλήρωσε χθες τον κύκλο του με τους Ισραηλινούς επισκέπτες να αναχωρούν για την πατρίδα τους ενθουσιασμένοι.
Η πτήση οργανώθηκε για δύο φορές την εβδομάδα, από τα τέλη Ιουλίου και ήταν μια ιδιωτική πρωτοβουλία του πρακτορείου EASY TRAVEL στο Ισραήλ με τον αντιπρόεδρο του ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου κ. Κώστα Λεβέντη.

500 Ισραηλινοί επισκέφθηκαν σε ένα μήνα το Πήλιο, φθάνοντας αεροπορικώς στη Νέα Αγχίαλο

Το «πακέτο» για μια εβδομάδα κόστιζε 600 ευρώ το άτομο και οι περισσότεροι διέμεναν σε πεντάστερο ξενοδοχείο της Αγριάς.
«Η έναρξη ήταν πολύ δύσκολη, για να χτιστεί ένας νέος προορισμός δίπλα σε όλους εκείνους των ελληνικών νησιών. Πίστευα σε αυτόν τον προορισμό του Βόλου και του Πηλίου και δόθηκε αγώνας να πετάξει η αεροπορική εταιρεία στην Αγχίαλο», σημείωσε ο ιδιοκτήτης του πρακτορείου.
«Ήταν μια θαυμάσια εμπειρία και κατά την άφιξη των πρώτων πτήσεων ξεκινήσαμε να έχουμε θετική ανατροφοδότηση για τον προορισμό.
Με την επιστροφή τους στο Ισραήλ, αρχίσαμε να έχουμε πολλά συγχαρητήρια και ικανοποιήσεις από τους επιβάτες.
Όλα τα ξενοδοχεία φιλοξένησαν όλους τους επιβάτες σωστά χωρίς κανένα πρόβλημα.

Εκείνοι μας δίνουν τις δυνάμεις να συνεχίσουμε για τα επόμενα χρόνια αυτή τη λειτουργία με μεγαλύτερο αεροπλάνο για να είμαστε ανταγωνιστικοί και σε σχέση με τους υπόλοιπους ελληνικούς προορισμούς.
Σχεδιάζουμε να πετάξουμε με αεροπλάνο 100 θέσεων για δύο φορές την εβδομάδα» ανέφερε το πρακτορείο του Τέλ – Αβίβ στον κ. Λεβέντη

«Διαφορετική Ελλάδα στον Βόλο και το Πήλιο το 2018»
Αυτό είναι το μήνυμα του ταξιδιωτικού πρακτορείου από το ΤΕΛ – Αβίβ για το καλοκαίρι του 2018. Οι 12 πτήσεις ολοκληρώθηκαν προχθές και πραγματοποιούνταν κάθε Δευτέρα και Παρασκευή με αεροσκάφη 54 θέσεων.
Το 75% των επισκεπτών ήταν οικογένειες και το 25% ζευγάρια.
Το 50% των επισκεπτών νοίκιαζε αυτοκίνητο για τον γύρο του Πηλίου και επίσκεψη στα Μετέωρα, ενώ το 50% έμεινε κυρίως στο VALIS αλλά και σε ξενοδοχεία του Βόλου.
Η τελευταία επιστροφή στο Τελ – Αβίβ έγινε χθες το μεσημέρι. Δεν υπήρξε επιβάτης που να μην ανέφερε πως αναχωρεί από την επίσκεψή του στο Πήλιο με τις καλύτερες εντυπώσεις. Όσοι είχαν επισκεφθεί και άλλες περιοχές της χώρας εντυπωσιάστηκαν με τη νέα «ανακάλυψη».
Ο κ. Λεβέντης τόνισε πως μια ιδιωτική πρωτοβουλία που οργανώθηκε με πολύ κόπο απέδωσε καρπούς και θα συνεχιστεί και την επόμενη χρονιά, ενώ χθες υπάλληλοι του τομέα τουρισμού της Περιφέρειας αποχαιρετούσαν στην Αγχίαλο τους επισκέπτες.

 



Ζαγορά Πήλιο