Μπουκώρος για Κέντρο Υγείας Ζαγοράς: Ζητώ συγγνώμη που δεν πίεσα όσο θα έπρεπε

Όλα τα νέα
magnesianews.gr
2021-10-14 09:35:21

Συγγνώμη για το γεγονός ότι δεν άσκησε την πίεση που θα έπρεπε προκειμένου να λυθεί το σοβαρό και χρόνιο κτιριακό πρόβλημα που αντιμετωπίζει του Κέντρο Υγείας Ζαγοράς το οποίο μάλιστα επιδεινώθηκε με την έλευση της «Αθηνάς», ζήτησε μιλώντας σήμερα το πρωί στο Ράδιο Ένα 102,5 ο Βουλευτής Μαγνησίας της Νέας Δημοκρατίας Χρήστος Μπουκώρος. «Είναι μία κατάσταση που δεν τιμά καμία κυβέρνηση, καμία αρχή και καμία υπηρεσία. Δεν είναι καινούριο το θέμα του Κ.Υ. Ζαγοράς, όλο λέμε να το φτιάξουμε και ποτέ δεν το φτιάχνουμε. «Πρέπει να πάψουμε να συζητάμε τα αυτονόητα και να υλοποιούμε τα αυτονόητα» δήλωσε ο κ. Μπουκώρος προσθέτοντας ότι οι εικόνες με τους γιατρούς να φορούν καπέλα ομπρέλες «ουρλιάζουν». Ο Βουλευτής Μαγνησίας δεν έκρυψε μάλιστα τη δυσφορία του για τους συναδέλφους του οι οποίοι όπως είπε κάνουν «δημόσιες σχέσεις» ανακοινώνοντας διαρκώς ότι το Κ.Υ. Ζαγοράς γίνεται. «Τα ζητήματα αυτά δεν λύνονται ούτε με δηλώσεις, ούτε με αντιπαραθέσεις, ούτε με φωτογραφίες δημοσίων σχέσεων. Οι πάντες κάνουν δημόσιες σχέσεις, όσοι κατά καιρούς έχουν ανακοινώσει ότι γίνεται το Κ.Υ. Ζαγοράς» δήλωσε ο Βουλευτής.

Στα συρτάρια η μελέτη εδώ και δέκα μήνες

Αναφερόμενος στην ουσία του ζητήματος, ο κ. Μπουκώρος δήλωσε ότι υπάρχει μία μελέτη για την αποκατάσταση του Κ.Υ. Ζαγοράς που έχει μείνει όμως στα συρτάρια της 5ης ΥΠΕ εδώ και δέκα μήνες. Εγινε προσπάθεια εξεύρεσης χρηματοδότησης, αλλά καλύφθηκαν μόνον οι 200.000 από τις 380.000 ευρώ που ήταν ο προϋπολογισμός του έργου. Ο κ. Μπουκώρος ήρθε σε επαφή με το νέο υπουργό Υγείας Θάνο Πλεύρη, ο ποίος και δεσμεύθηκε ότι θα βρεθεί η πρόσθετη χρηματοδότηση από τα κονδύλια του Ταμείο Ανάκαμψης στο οποίο υπάρχει πρόγραμμα για την αναβάθμιση των κτιριακών υποδομών του υπουργείου Υγείας ύψους 500 εκ. ευρώ.

The post Μπουκώρος για Κέντρο Υγείας Ζαγοράς: Ζητώ συγγνώμη που δεν πίεσα όσο θα έπρεπε appeared first on Magnesia News.



Ζαγορά Πήλιο