Ανοίγει την Τετάρτη ο δρόμος στο Ξουρίχτι

Όλα τα νέα
myvolos.net
2017-10-03 18:43:43

Αποκαθίσταται από την Τετάρτη 4 Οκτωβρίου 2017 η κυκλοφορία οχημάτων στην Ε.Ο Βόλου – Τσαγκαράδας στη θέση «Ξουρίχτι», σε απόλυτη εφαρμογή του χρονοδιαγράμματος εργασιών αποκατάστασης, οι οποίες συνεχίζονται δίχως να απαιτείται το κλείσιμο της οδού.

Ο Δήμος Ζαγοράς – Μουρεσίου έθεσε από την πρώτη στιγμή την ανάγκη τήρησης των στενών χρονοδιαγραμμάτων του έργου ώστε να ελαχιστοποιηθούν οι επιπτώσεις από την προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας που επιβλήθηκε στις 11 Σεπτεμβρίου 2017.

«Η συνεργασία μας με την Περιφέρεια Θεσσαλίας, με την Αντιπεριφερειάρχη κα Δωροθέα Κολυνδρίνη, τα στελέχη της Τεχνικής Υπηρεσίας και τον ανάδοχο του έργου, έχει ορατά αποτελέσματα σε όλους.

Οι εργασίες αποκατάστασης του δρόμου όπου σημειώθηκαν κατολισθητικά φαινόμενα μετά από σφοδρές βροχοπτώσεις (προϋπολογισμού 1,7 εκ. ευρώ), εκτελούνται σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα  και το οδικό δίκτυο παραδίδεται και πάλι σε ασφαλή χρήση, επισημαίνει ο Δήμαρχος Ζαγοράς – Μουρεσίου κ. Παν. Κουτσάφτης.

Ευχαριστούμε όλους όσοι ενεπλάκησαν στο έργο με αίσθημα ευθύνης καθώς και κατοίκους, επισκέπτες και διερχόμενους της περιοχής για την κατανόηση στις αναγκαίες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις οι οποίες αίρονται από την Τετάρτη.»

Επίσης, η Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας και Σποράδων αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τόσο το Τμήμα Τροχαίας, όσο και τους οδηγούς που συμμορφώνονταν με τις υποδείξεις της Αστυνομίας, κατά το χρονικό διάστημα που παρέμεινε κλειστό το εν λόγω οδικό τμήμα λόγω εργασιών αποκατάστασής του.

 

 



Ζαγορά Πήλιο