Σάκης Κοκκίνης: Ο Τσίπρας έκανε ένα μεγάλο ατόπημα. Ξέχασε το Νοσοκομείο Βόλου

Όλα τα νέα
myvolos.net
2017-10-13 08:26:35
Ο πολιτευτής της Νέας Δημοκρατίας στη Μαγνησία και δικηγόρος κ. Σάκης Κοκκίνης έκανε την παρακάτω δήλωση σχετικά με τις εξαγγελίες του Πρωθυπουργού στο Αναπτυξιακό Συνέδριο Θεσσαλίας στη Λάρισα:
«Ο κ. Τσίπρας έκανε ένα μεγάλο ατόπημα. Ξέχασε το Νοσοκομείο του Βόλου. Ένα νοσηλευτικό ίδρυμα 400 κλινών, το οποίο απαξιώνεται καθημερινά και αντιμετωπίζει τεράστια προβλήματα, με μονάδες που διακόπτουν τη λειτουργία τους. Σε αυτό το Νοσοκομείο που εξυπηρετεί 200.000 κατοίκους δεν υπάρχει μαγνητικός τομογράφος με αποτέλεσμα οι ασθενείς να καταφεύγουν σε ιδιώτες ή σε γειτονικούς νομούς και να ταλαιπωρούνται σε αναξιοπρεπείς συνθήκες.
Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στη Μαγνησία είναι προφανώς εκτεθειμένοι, καθώς δεν φρόντισαν να ενημερώσουν τον αρμόδιο Υπουργό και τον Πρωθυπουργό για ένα τόσο σοβαρό ζήτημα, που απασχολεί την τοπική κοινωνία εδώ και χρόνια. Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ αποδεικνύει ότι έχει αφήσει εκτός σχεδίων της τη Μαγνησία, εγκαταλείποντας την στην τύχη της.
Πριν λοιπόν τα Νοσοκομεία της Λάρισας και της Καρδίτσας εξοπλιστούν –και ορθώς- με συνεπικουρικά μηχανήματα, καλό θα ήταν κάποιος να ασχοληθεί στα σοβαρά και με το Νοσοκομείο Βόλου.
Όσον αφορά στις επισκέψεις και στις εξαγγελίες του Υπουργού Υγείας Ανδρέα Ξανθού στο Κέντρο Υγείας Βελεστίνου, κάποιος θα πρέπει να ενημερώσει τον κ. Υπουργό για τα υποστελεχωμένα κέντρα Υγείας, για τους ανύπαρκτους οδηγούς ασθενοφόρων και για την ανησυχία των πολιτών της Σκιάθου, της Σκοπέλου, της Αλοννήσου, της Αργαλαστής, της Ζαγοράς, του Αλμυρού και του Βελεστίνου μπροστά στις απαξιωμένες υποδομές.»


Ζαγορά Πήλιο