Το Tsagarada Escape Festival στην NOSTOS EXPO 2017

Όλα τα νέα
myvolos.net
2017-10-19 08:42:13

Δυναμική παρουσία του Tsagarada Escape Festival στην τουριστική έκθεση για τον εναλλακτικό τουρισμό »Νostos Expo 2017» η οποία πραγματοποιήθηκε από 13 έως 16 Οκτωβρίου στην Ναύπακτο.

Αντιπροσωπεία του Τουριστικού & Αναπτυξιακού Συλλόγου Τσαγκαράδας αλλά και επαγγελματίες υπαίθριων δραστηριοτήτων του Πηλίου που συνεργάζονται με τον Σύλλογο για την πραγματοποίηση της διοργάνωσης, ενημέρωσαν τους επισκέπτες και παρουσίασαν σε περισσότερους από τριάντα Tour Operators από το εξωτερικό (Ολλανδία, Γερμανία, Γαλλία, Βέλγιο, Δανία, Φιλανδία, Σουηδία, Ελβετία, Ισραήλ, Ρωσία, Λευκορωσία, Τουρκία, Σερβία, Κίνα, Φιλιππίνες κ.α.) το Φεστιβάλ Τσαγκαράδας και τις δραστηριότητες που μπορούν να γευτούν στην περιοχή.

Η παρουσία του Φεστιβάλ και των επαγγελματιών φιλοξενήθηκε στο περίπτερο της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Θεσσαλίας στην οποία οφείλεται και η πρωτοβουλία για την συμμετοχή στην έκθεση.

Το Πήλιο και ιδιαίτερα ο Δήμος Ζαγοράς Μουρεσίου κέρδισε τις εντυπώσεις στις B2B συναντήσεις με τους τουριστικούς πράκτορες καθώς συμμετείχε από την περιοχή ένας αυξημένος αριθμός επαγγελματιών του τουρισμού, με αποτέλεσμα να δοθεί μια πληρέστερη εικόνα για τις ομορφιές, τις υπηρεσίες και τις παροχές που μπορούν να βρουν στο βουνό των Κενταύρων.

Ευχαριστούμε θερμά την Π.Ε.Δ. Θεσσαλίας για την φιλοξενία, προσωπικά τον διευθυντή κ. Δημήτριο Τσούμα για την πρωτοβουλία που ανέλαβε οσμώμενος τις απαιτήσεις των καιρών αλλά και όλους τους ανθρώπους του φορέα, με προεξέχοντα την κ. Βασιλεία Αντωνιάδου, που δούλεψαν για την πραγματοποίηση της συμμετοχής της Θεσσαλίας στην έκθεση.

Επίσης ευχαριστούμε τον Δήμαρχο Ζαγοράς Μουρεσίου κ. Παναγιώτη Κουτσάφτη, τον Αντιδήμαρχο κ. Απόστολο Σουλδάτο αλλά και τους εργαζόμενους του Δήμου για την πρόσκληση και τον συντονισμό της συμμετοχής μας στην έκθεση.

Το 6ο Tsagarada Escape Festival θα πραγματοποιηθεί από 21 έως 24 Ιουνίου 2018

Σας περιμένουμε και το επόμενο καλοκαίρι για άλλη μία τετραήμερη απόδραση στην μαγευτική Τσαγκαράδα.

Lets go! Lets escape to Tsagarada

22553686_1586765251379701_357685143_o



Ζαγορά Πήλιο