Σημαντικές διακρίσεις πέτυχαν Α.Σ.Ωρίωνας Βόλου και Α.Σ.Σπάρτακος Ζαγοράς

Όλα τα νέα
myvolos.net
2017-11-30 22:24:20

Ο Α.Σ.Ωρίωνας Βόλου μαζί με τον Α.Σ.Σπάρτακο Ζαγοράς συμμετήχε στο 9th KYOKUSHIN KARATE EUROPEAN CUP,στις11 Nοεμβρίου 2017.

Η Ελληνική Αποστολή επέστρεψε απο το Σιμπίου της Ρουμανίας με σημαντικές επιτυχίες. Συγκεκριμένα ο απολογισμός των μεταλλίων ήταν 2 Χρυσά και ένα Χάλκινο.Ο Αθλητής Κράβαρης Νικόλαος κατέκτησε την πρώτη θέση στην κατηγορία του στο αγώνισμα των Kata και την πρώτη θέση στην κατηγορία του στο Kumite,την τρίτη θέση στην κατηγορία του στα Kata κατέκτησε ο Αθλητής Μαραγκουδάκης Νικόλαος ενώ παράλληλα δοκιμάστηκε από την Παγκόσμια Επιτροπή Διαιτησίας ως υποψήφιος Κριτής.

Ο Εκπρόσωπος της Ελλάδος Sensei Κατσανδρής Γεώργιος πρόσφερε τις υπηρεσίες του ως Διαιτητής και Κριτής ενώ του δόθηκε η τιμητική θέση να απονέμει τα χάλκινα μετάλλια στο τέλος των αγώνων. Το Σάββατο 25 Νοεμβρίου 2017 πραγματοποιήθηκαν στον Α.Σ Ωρίωνα Βόλου οι προαγωγικές εξετάσεις βαθμών KYU. Στον επόμενο βαθμό προάγονται: Στο βαθμό 10 Kyu Ρεβενίσιου Έλενα Λυμπερτού Μαίρη Ζεπίστας Μίλτος Ζεπίστας Παρασκευάς Γουδουλάκης Νικόλαος Σιμόπουλος Ιωάννης Γρίβας Μάριος Στο βαθμό 9 Kyu Βλάση Λίτσα Στο Βαθμό 8 Kyu Καραγιαννάκης Δημήτριος Στο βαθμό 7 Kyu Ολύμπιος Περσέας Κατσανδρή Σωτηρία Τριανταφυλλίδης Βασίλειος Στο βαθμό 6 Kyu Γεωργακάς Νικόλαος Μολώνης Δημήτριος Στο βαθμό 3 Kyu Μαραγκουδάκης Νικόλαος Χατζηγεωργίου Μαργαρίτα Εξεταστής ήταν ο Sensei Κατσανδρής Γεώργιος με βοηθούς τους Sempai Κατσώνη Ευστάθιο,Sempai Ραφτόπουλο Γεώργιο και Sempai Καλφόπουλο Ιωσήφ.

Επόμενος σταθμός του Α.Σ.Ωρίωνα θα ειναι στο 2nd WORLD KARATE CHAMPIONSHIP στο Μοντεκατίνι της Ιταλίας στις 30 Νοεμβρίου-3 Δεκεμβρίου 2017 όπου θα συμμετάσχουν σε αγώνες KATA και FULL CONTACT οι αθλητές Ραφτόπυλος Γεώργιος , Μαραγκουδάκης Νικόλαος και Κολοβός Σπύρος. Αρχηγός της αποστολής θα είναι ο Sensei Κατσανδρής Γεώργιος ο οποίος θα διατελέσει διαιτητής-κριτής σε αγώνες.



Ζαγορά Πήλιο