Δικάζεται 73χρονος από τη Μαγνησία για κατάχρηση σε ασέλγεια με ανήλικο κάτω των 14 ετών

Όλα τα νέα
e-thessalia.gr
2018-05-11 08:06:28
Δικάζεται 73χρονος από τη Μαγνησία για κατάχρηση σε ασέλγεια με ανήλικο κάτω των 14 ετών

Άρχισε χθες στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο (Κακουργιοδικείο) Τρικάλων η δίκη με κατηγορούμενο έναν 73χρονο, που αντιμετωπίζει την κατηγορία της κατάχρησης σε ασέλγεια με ανήλικο κάτω των 14 ετών, κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση.
Ο 73χρονος κατηγορείται ότι το χρονικό διάστημα από το 2013 μέχρι το 2016 προέβαινε σε ασελγείς πράξεις εις βάρος τεσσάρων ανήλικων κοριτσιών τότε, τα οποία φέρεται να έπαιρνε μαζί του τα καλοκαίρια για μπάνιο, μαζί με τα εγγόνια του.
Τα τέσσερα ανήλικα κορίτσια διέμεναν τους καλοκαιρινούς μήνες δίπλα στο σπίτι του κατηγορούμενου, σε παραλιακή περιοχή του Παγασητικού. Τα κορίτσια ήταν τότε ηλικίας 8, 9, 10 και 12 ετών και είναι ξαδέλφια (παιδιά δύο αδερφών).
Τα παιδιά φέρεται να μαρτύρησαν τι συνέβαινε στους γονείς τους, οι οποίοι και προχώρησαν στην κατάθεση μηνύσεων κατά του 73χρονου, ενώ η πλευρά του κατηγορούμενου υποστηρίζει πως τα κίνητρα των μηνύσεων είναι οικονομικού χαρακτήρα, καθώς αυτές κατατέθηκαν αμέσως μετά τη δημοσιοποίηση διαθήκης.
Χθες, πρώτη ημέρα της δίκης, που διεκόπη για τις 23 Μαΐου, κατέθεσαν οι τρεις γονείς των ανήλικων και συγκεκριμένα ο πατέρας και η μητέρα των δύο κοριτσιών και η μητέρα των άλλων δύο.



Ζαγορά Πήλιο