Καταδικάστηκε ο 41χρονος από το Ανατολικό Πήλιο που απείλησε τους ηλικιωμένους γονείς του

Όλα τα νέα
e-thessalia.gr
2018-06-07 08:45:21
Καταδικάστηκε ο 41χρονος από το Ανατολικό Πήλιο που απείλησε τους ηλικιωμένους γονείς του

Ποινή φυλάκισης 10 μηνών με τριετή αναστολή επέβαλε χθες το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου σε έναν 41χρονο από περιοχή του Ανατολικού Πηλίου, τον οποίο έκρινε ένοχο για ενδοοικογενειακή απειλή κατά συρροή και παράνομη κατοχή κυνηγετικού όπλου. Το δικαστήριο αθώωσε τον 41χρονο για την κατηγορία της σωματικής βλάβης. Ο 41χρονος είχε συλληφθεί το απόγευμα της Δευτέρας από αστυνομικούς του Τμήματος Βορείου Πηλίου, με την κατηγορία ότι είχε απειλήσει και χτυπήσει τους γονείς του, την 68χρονη μητέρα του και τον 75χρονο πατέρα του. Οι δύο γονείς υπέβαλαν μήνυση και ο 41χρονος γιος τους συνελήφθη.
Χθες στο δικαστήριο ο 41χρονος δήλωσε ότι το επεισόδιο έγινε όταν επέστρεψαν από τα κτήματα και ότι δεν θα τους χτυπούσε, αλλά θα χτυπούσε το χέρι του στο τραπέζι.
Επίσης απέδωσε το επεισόδιο, στο ότι δεν θα του έγραφαν τα κτήματα, ενώ τόνισε πως δεν έχει δώσει δικαιώματα μέχρι σήμερα και δεν θέλει να ανακατεύονται στην προσωπική του ζωή. Σημειώνεται ότι ο 41χρονος διαμένει με τους γονείς του.



Ζαγορά Πήλιο