Στα λευκά η κορυφή του Πηλίου από το νέο χιόνι

Όλα τα νέα
e-thessalia.gr
2016-12-17 06:32:30
Στα λευκά η κορυφή του Πηλίου από το νέο χιόνι

Aνοιχτό θα είναι σήμερα το Χιονοδρομικό Κέντρο Πηλίου εφόσον το επιτρέψουν οι καιρικές συνθήκες, όπως ανακοίνωσε χθες η «Κενταύρων Όρος Α.Ε.». Χθες το Χιονοδρομικό Κέντρο έμεινε κλειστό λόγω των ισχυρών ανέμων που επικρατούσαν.

Στα Χάνια το χιόνι έχει φτάσει τα 20 με 30 εκατοστά λόγω της χιονόπτωσης που ξεκίνησε χθες στα ορεινά του Πηλίου και συνεχίστηκε μέχρι αργά το βράδυ.

Στο Πήλιο βρίσκονται σε ετοιμότητα επτά εκχιονιστικά μηχανήματα που κάνουν ρίψη άλατος ενώ οι δρόμοι παραμένουν ανοιχτοί.

Η πρόβλεψη του καιρού για σήμερα στον Βόλο:

Λίγα σύννεφα θα υπάρχουν πάνω από τον Βόλο σήμερα, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 2 έως 6 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βορειοανατολικούς ανέμους ως 3 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με λίγα σύννεφα, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 2 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από δυτική διεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ.

Για αύριο Κυριακή 18/12, περιμένουμε ηλιοφάνεια, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από -1 έως 8 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βορειοδυτικούς ανέμους έντασης 3 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός θα παραμείνει αμετάβλητος, με αίθριο καιρό, με θερμοκρασία που θα αγγίξει τους 2 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βορειοδυτική διεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.



Ζαγορά Πήλιο